Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست سازمان صمت خراسان‌جنوبی گفت: از ابتدای امسال تاکنون چهار واحد صنعتتی تعطیل و نیمه‌تعطیل خراسان‌جنوبی احیا و به چرخه تولید بازگشتند.

عباس جرجانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در بیرجند از تعهد سه میلیاردی وزارت صمت برای سرمایه‌گذاری در استان طی سال ۹۹ خبر داد و اظهار داشت: در این زمینه شاهد سرمایه‌گذاری وزارت صمت در  ۷۰ پروژه در استان خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از تفاهم‌نامه وزارت صمت با وزارت نیرو برای تأمین زیر ساخت‌‌های معادن استان خبر داد و بیان داشت: براساس تفاهم‌نامه  با وزارت نیرو، این وزارتخانه متعهد شد در مدت سه سال، هر سال ۳۰ میلیارد تومان را صرف زیرساخت معادن استان کند.

از ابتدای امسال تاکنون چهار واحد صنعتتی تعطیل و نیمه‌تعطیل خراسان‌جنوبی احیا و به چرخه تولید بازگشتند

 

سرپرست سازمان صمت خراسان‌جنوبی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون چهار واحد صنعتتی تعطیل و نیمه‌تعطیل خراسان‌جنوبی احیا و به چرخه تولید بازگشتند، مطرح کرد: این واحد‌ها با کمک وزارت صمت و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، تغییر خط تولید دادند و برای احیای دوباره آن‌ها پروانه بهره‌برداری صادر شد.

جرجانی با اشاره به اینکه از چهار واحد احیا شده، سه واحد صنعتی در شهرستان بیرجند و یک واحد هم در شهرستان خوسف به چرخه تولید بازگشتند، عنوان کرد: این واحد‌ها در حوزه صنایع غذایی، سلولزی و شیمیایی احیا شدند و با سرمایه‌گذاری ۶۰ میلیارد ریالی، ۵۰ شغل جدید ایجاد شد.

طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده تلاش می‌کنیم ۲۰ واحد صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل استان را احیا کنیم که با احیای این واحدها حداقل ۵۰۰ نفر مشغول به کار می‌شوند

 

وی خاطرنشان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده تلاش می‌کنیم ۲۰ واحد صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل استان را احیا کنیم که با احیای این واحدها حداقل ۵۰۰ نیروی کار به‌صورت مستقیم مشغول به کار می‌شوند.

سرپرست سازمان صمت خراسان‌جنوبی با اعلام اینکه بهره‌برداری از ۱۷ واحد تولیدی استان تا شهریور سال ۱۴۰۰ در دستور کار قرار گرفته است، عنوان کرد: امسال واحد‌های نیمه‌تمام بزرگ صنعتی استان در حوزه‌های فرآوری طلا، کنسانتره و گندله آهن و آهن اسفنجی مجتمع فولاد قاینات به بهره‌برداری می‌رسند.

جرجانی با بیان اینکه حجم سرمایه‌گذاری طرح‌های قابل افتتاح، یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان است که با بهره‌برداری آن‌ها برای ۷۰۰ نفر به‌صورت مستقیم شغل ایجاد می‌شود، خطارنشان کرد: تلاش می‌کنیم مشکلات واحدهای تولیدی را شناسایی و نسبت به مرتفع ساختن آن‌ها اقدام کند.

انتهای پیام/3403/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: جهش تولید خبرگزاری فارس خراسان جنوبی سرمایه گذاری اشتغال بهره برداری چرخه تولید بازگشتند تعطیل و نیمه تعطیل سرمایه گذاری خراسان جنوبی بهره برداری چهار واحد وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۱۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری بعد از ظهر سه شنبه در گفت و گو با رسانه‌ها با اعلام ضرورت ثبت برنامه تولید توسط مدیران واحدهای صنعتی در سامانه جامع تجارت جهت تخصیص ارز اظهار کرد: برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز گیلان برای سهولت تأمین مواد اولیه خارجی تولیدات در سامانه ثبت شده است.

وی به لزوم اعلام دقیق‌تر مقدار احتیاج ارزی واحدهای صنعتی تاکید کرد و گفت: با توجه به برنامه ساماندهی بانک مرکزی برای تخصیص ارز حمایتی به واحدهای صنعتی؛ اطلاع رسانی و هماهنگی لازم برای ثبت برنامه تولید به صنایع ارزبر گیلان انجام شده است.

این مسئول با اشاره به تأمین بخشی از مواد اولیه خارجی برخی از واحدهای صنعتی از طریق بازرگانان داخلی به صورت غیر مستقیم، تصریح کرد: مشکلات ساختاری سامانه‌ها به علت هوشمند بودن آنها در سطح کلان انعکاس داده شده است و در حال رفع چالش‌های پیش روی می‌باشیم که در آینده صنایع ما با مشکل تخصیص و تأمین ارز مواجه نشوند.

وی به پایش برنامه‌های تولید ثبت شده در فاز اول و شفاف سازی امور ارزی اشارهکرد و گفت: در بررسی کارشناسی و پایش وضعیت برنامه تولید ثبت شده واحدهای صنعتی، میزان ارزبری افزون بر ۸۵ واحد صنعتی گیلان محرز و مشخص گردید.

پورحیدری ثبت برنامه تولید برای تخصیص ارز را الزامی و ضروری دانست و تاکید کرد: با توجه به حد گذاری ارزی و تعیین سقف مصارف ارزی؛ در بخش‌های صنعت، کشاورزی و دارو در سال جدید، ثبت برنامه تولید و میزان نیاز ارزی واحدهای صنعتی گیلان در سامانه جامع تجارت لازم است.

کد خبر 6099548

دیگر خبرها

  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۵۶۸ هزار واحد عبور کرد
  • تالاب گرده‌قیت نقده بعد از ۲۵ سال احیا شد
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت