Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@15:06:40 GMT

تعطیل شدن چرای مرتعی دام‌ با خشکسالی‌های متوالی

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۵۰۶۷۴

تعطیل شدن چرای مرتعی دام‌ با خشکسالی‌های متوالی

ایسنا/خراسان جنوبی معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: در سال‌های قبل ۹۰ درصد تغذیه دام‌ها از طریق چرای مرتعی تأمین می‌شده که امسال با توجه به شرایط خشکسالی، ۱۰۰ درصد تغذیه دام‌ها از طریق نهاده‌ها خواهد بود.

محمدابراهیم ابراهیمی، امروز سه شنبه ۳۱ فروردین با اشاره به کمبود نزول باران، فقر شدید مراتع استان و خشکسالی‌ها به خبرنگاران رسانه‌های گروهی اعلام کرد: کمک گرفتن از تمام ظرفیت‌ها و بسیج امکانات با هدف خرید و ذخیره سازی نهاده‌ها و افزایش تولید علوفه، از برنامه‌های امسال سازمان جهاد کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: متقاضیان دارای ضوابط و شرایط لازم برای تامین انواع علوفه با شرایط مشخص و قیمت تمام شده ارزان تر در استان، می‌توانند به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌ها مراجعه و درخواست خود را  اعلام کنند.

به گزارش ایسنا، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: سازمان جهادکشاورزی استان همکاری لازم در راستای حمایت همه جانبه از این افراد را به عمل خواهد آورد.

حجت الاسلام والمسلمین مجید نصیرایی، نماینده مردم شهرستان‌های طبس، بشرویه، فردوس و سرایان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: در پی مشکلات دامداران استان و خشکسالی‌های اخیر محدودیت صادرات دام از خراسان جنوبی رفع می‌شود.

وی به دیدار اخیر خود با معاون دامی وزیر جهاد کشاورزی اشاره و اظهار کرد: در ادامه پیگیری‌ها و  مکاتبات چند باره در خصوص رفع  مشکلات دامداران استان، نشستی ویژه با حضور نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی با دکتر رضایی معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور دام، در محل وزارت جهاد کشاورزی  برگزار شد.

نصیرایی یادآور شد: در این جلسه نمایندگان استان ضمن تشریح وضعیت بحرانی دامداران و عشایر منطقه خواستار رسیدگی و اقدام فوری برای حل آن شدند و مقرر شد با توجه به شرایط بحرانی خشکسالی سهمیه جو استان به بیش از دو برابر افزایش یابد و این سهمیه حداکثر تا 48 ساعت آینده در اختیار شرکت‌های تعاونی قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دامداري خشكسالي جهاد کشاورزی خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۰۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین اکبری صبح سه شنبه در جشن شکر گذاری برداشت گل محمدی که همزمان با روز ملی گل و گلاب برگزار شد، اظهار کرد: شاید بسیاری از ما که از ظرفیت‌های خراسان جنوبی اطلاع کافی نداریم برای بهره مندی از فضای زیبای گلستان‌های گل محمدی به کاشان و یا برخی مناطق کرمان برویم در حالی که در استان خود ما چنین فضاهایی در مناطقی چون دشت مختاران و سربیشه وجود دارد.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: البته باید به این نکته توجه داشت که کشت و برداشت گل محمدی به صورت انبوه در استان ما تقریباً نوپا است و با رشد و ارتقا و معرفی به عنوان یک ظرفیت گردشگری نیز می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

اکبری با بیان اینکه برداشت گل محمدی زمینه اشتغال زایی برای کارگران منطقه را نیز فراهم کرده است، ادامه داد: اگر می‌خواهیم از گلستان‌های گل محمدی به عنوان فرصتی برای جذب گردشگر استفاده کنیم باید در گام اول با همکاری رسانه‌ها این ظرفیت‌ها را معرفی کنیم.

وی یادآور شد: تعیین روزی به عنوان روز ملی گل و گلاب یک اتفاق بسیار خوب برای معرفی پتانسیل‌هایی است که در این زمینه در کشور و خراسان جنوبی داریم.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه تعاون روستایی خرید توافقی گل محمدی را انجام می‌دهد، یادآور شد: برداشت ما بر این است که در سال‌های آتی اتفاقات شیرین‌تری در این حوزه رخ خواهد داد.

اکبری افزود: هر چه قدر تلاش کنیم که گل محمدی تبدیل به فرآورده شود، سودی بیشتر برای کشاورز و تولید کننده ما به همراه خواهد داشت.

کد خبر 6099320

دیگر خبرها

  • بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر
  • پیش بینی برداشت ۸۸۱ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • سهم ناچیز خراسان جنوبی در حوزه صادرات سنگ قیمتی
  • بیش از ۱۷هزار سالمند تحت حمایت کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • با همه بارش‌ها، ۲۲ استان هنوز دچار خشکسالی است
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می‌شود