Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، قوسی رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان که با حضور استاندار خراسان جنوبی در اتاق بازرگانی بیرجند برگزار شد، گفت: برای رفع مشکلات واحد‌های فرآورده‌های لبنی چند جلسه از جمله یک جلسه با حضور فعالان این حوزه، بانک‌های عامل و مسوولان مربوطه ۲۸ مهر ماه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این نشست مقرر شد بانک کشاورزی و صندوق کارآفرینی امید در خراسان جنوبی نسبت به پرداخت تسهیلات به واحد‌های مذکور در صورت تسویه بدهی‌های قبلی اقدام کنند.

قوسی اظهار داشت: در حال حاضر پرونده واحد تولیدی هجرت طبس برای اخذ ۲ میلیارد تومان تسهیلات، شیر خشک سربیشه برای ۱۵۴ میلیارد تومان، واحد سنگ تراش نهبندان برای سه میلیارد تومان، واحد ستره برای توسعه طرح برای اخذ ۲ میلیارد تومان و سایر واحد‌ها از جمله آنا و البان در حال تکمیل است.

رئیس جهاد کشاورزی خراسان جنوبی ادامه داد: تسهیلات مورد نیاز این واحد‌های تولیدی از محل اعتبار مشاغل پایدار، تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌ها پرداخت خواهد شد.

رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند هم گفت: تامین تسهیلات ارزان‌قیمت از طریق صندوق توسعه ملی با نرخ ۱۲ درصد یا معادل آن و پذیرش محل اجرای طرح به عنوان وثیقه دو درخواست سرمایه‌گذاران واحد‌های تعطیل شده فرآورده‌های لبنی در استان است.

 رمضانی افزود: تسهیلات تعیین شده باید در اختیار آن دسته از واحد‌هایی قرار گیرد که قادر به فعال‌سازی واحد و افزایش تولید باشند.

وی بیان کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان در جلسات قبل شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی تقبل کرد امسال اعتبارات صنایع تبدیلی و تکمیلی استان را به واحد‌های لبنی تعطیل شده اختصاص دهد.

استاندار خراسان جنوبی در این باره گفت: از ۹ واحد فرآورده‌های لبنی تعطیل شده در استان حتی اگر مشکل یک واحد هم حل شود و به چرخه تولید بازگردد بخشی از مشکلات مربوط به لبنیات در استان حل و فصل می‌شود.

 ملانوری افزود: در این جلسه مصوب شد تا بانک‌های عامل نسبت به پذیرش محل اجرای طرح به عنوان وثیقه پرداخت تسهیلات به این واحد‌های تولیدی اقدام کنند.

نماینده کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان خراسان جنوبی هم گفت: با توجه به جلسه‌ای که در این خصوص با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار برگزار شد، واحد‌های تولیدی امکان استفاده از تسهیلات بانکی با نرخ مصوب شورای پول و اعتبار را دارند.

افشاری افزود: این واحد‌ها درخواست تسهیلات تبصره‌ای داشتند که این امکان فراهم نیست و باید از منابع بانکی تسهیلات را پرداخت کنیم.

فعال‌سازی واحد‌های تولیدی تعطیل یا نیمه‌فعال خراسان جنوبی از تاکیدات رییس جمهوری در سفر نوزدهم شهریور ماه به این استان بود.

آیت الله سید ابراهیم رییسی در نشست شورای اداری استان که در پایان سومین سفر استانی رییس جمهوری برگزار شد، با اشاره به موضوع نبود کارخانه شیر در خراسان جنوبی که در جلسات داخل استان مطرح شد، گفت: از طرفی اعلام شد که کارخانه شیر داریم، اما تعطیل است و استاندار خراسان جنوبی مورد و علت تعطیلی این کارخانه را بررسی کند و مشخص شود که مشکل کارخانه چیست تا مشکل آن رفع و فعال شود.

رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه براساس اولویت‌ها تخصیص منابع اعتباری را خواهیم داشت اضافه کرد: پروژه‌های نیمه‌فعال در استان باید در راستای اشتغالزایی فعال شود و برخی پروژه‌ها مشکل کمبود اعتبار دارند که با تزریق بودجه گره آن باز خواهد شد.

وی گفت: اگر مساله پروژه‌های نیمه‌فعال در خراسان جنوبی حل شود هم مشکل استان حل می‌شود و هم هزاران شغل در این زمینه ایجاد می‌شود و این موضوع یکی از اولویت‌هایی است که باید حتما دنبال شود.

فعال‌سازی واحد‌های لبنی تعطیل خراسان جنوبی دستور کار جلسه قبلی شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان هم بود و استاندار خراسان جنوبی دهم مهر امسال در این نشست گفت: باید ساز و کار برای پرداخت تسهیلات به متقاضیان این واحد‌ها فراهم شود همچنین رویکرد همه متولیان این باشد که واحد‌های تعطیل فرآوری شیر در استان مجدد فعال شود.

انتهای پیام / ط ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تولید داخلی بخش خصوصی اشتغال پایدار استاندار خراسان جنوبی واحد های تولیدی میلیارد تومان واحد ها برگزار شد بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۰۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی کارخانه تولید پهپاد در چین | تولید MQ-۹ آمریکایی ۳۰ برابر ارزانتر ! | تصاویر

دریافت 11 MB

به گزارش همشهری آنلاین،‌ در غرب، پهپاد تهاجمی Wing Loong را MQ-۹ Reaper آمریکایی می نامند و خاطرنشان می شود که این پهپاد با وجود ویژگی های مشابه، تقریبا ۳۰ برابر ارزان تر از MQ-۹ Reaper فروخته می شود.

این کارخانه متعلق به شرکت هوافضای چنگدو (CAC) است.

کد خبر 849503 برچسب‌ها هواپیما - پهپاد خبر ویژه چین

دیگر خبرها

  • ۵ طرح صنعتی و معدنی خراسان جنوبی، آماده کلنگ‌زنی است
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیونی به کسب و کار‌های فعال در سکو‌های داخلی
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • (ویدیو) کارخانه مشهور چگونه صدها تن «ژامبون» تولید می‌کند؟
  • راه اندازی کارخانه تولید پهپاد در چین | تولید MQ-۹ آمریکایی ۳۰ برابر ارزانتر ! | تصاویر
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال